EFW Support

Support => General Support => Topic started by: jpmorelli on Friday 18 June 2010, 01:45:02 am



Title: Qos "some error" in Endian 2.4
Post by: jpmorelli on Friday 18 June 2010, 01:45:02 am
No matter what I put to add a quality of service rule, endian always give me the "some error" under TOS


TOS/DSCP *
Type * 
This rule will match any TOS/DSCP flag

some error

Im using Endian 2.4 upgraded from 2.2


Title: Re: Qos "some error" in Endian 2.4
Post by: dmayan on Tuesday 22 June 2010, 09:31:39 am
Same problem here. I'm using the same settings as you, and have the problem in a 2.2rc4 upgraded to 2.4 and a 2.3 upgraded to 2.4


Title: Re: Qos "some error" in Endian 2.4
Post by: sawilla on Tuesday 22 June 2010, 01:13:12 pm
I get the same error on a fresh 2.4 install.


Title: Re: Qos "some error" in Endian 2.4
Post by: jpmorelli on Tuesday 22 June 2010, 10:20:22 pm
I make it work ! Dont know if this is the case but you can try:

Go to /var/efw/shaping and set all owners to nobody, now I can make rules and looks like it is working fine.

chown nobody:nobody *

Hope it help !


Title: Re: Qos "some error" in Endian 2.4
Post by: sawilla on Tuesday 22 June 2010, 10:28:50 pm
I'm glad you got your installation working. For me, the ownership was already set to nobody:nobody so I still have the problem.


Title: Re: Qos "some error" in Endian 2.4
Post by: jpmorelli on Tuesday 29 June 2010, 11:37:52 pm
Hey ! More information, sometimes de "Some error" error still happends to me but... I was using Google Chrome. Now Im back using Firefox ( 3.6.6 ) and the error is gone forever !!!  :o
Now I can make all the rules without any problem !

FYI


Title: Re: Qos "some error" in Endian 2.4
Post by: sawilla on Wednesday 30 June 2010, 12:31:52 am
Excellent! I can confirm that I was also using Chrome when I received the errors but IE 8 works without a problem.