Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Monday 25 March 2019, 05:07:25 am

Login with username, password and session length

Visit the official Endian Community Mailinglist  HERE
13891 Posts in 4224 Topics by 5902 Members
Latest Member: worldwidewebdev
Search:     Advanced search
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
 41 
 on: Friday 14 December 2018, 11:50:20 pm 
Started by opsystem - Last post by opsystem
Hello all,

I'm on EFW 3.3.0 with SMTP proxy + antispam enabled. Incoming messages get obviously scanned like this:

Code:
X-Spam-Status: No, score=3.529 tagged_above=0 required=4 tests=[
........

RDNS_DYNAMIC3=1.5,

.......]
autolearn=no

Now I want to change that RDNS_DYNAMIC3=1.5 (I don't want clients to be discriminated if they send emails from dynamic IPs). But I can't figure out how and where to edit it. I've tried to add:

Code:
score RDNS_DYNAMIC 0
score RDNS_DYNAMIC3 0

in /etc/spamd/local.cf.tmpl, but it has no effects. I know that the main SA files are in /var/lib/spamassassin/3.003002/updates_spamassassin_org but I doubt that's the right place for customizations.

Any clues?
Thanks for helping me
Gabriele

 42 
 on: Thursday 13 December 2018, 02:38:03 am 
Started by martin.henning - Last post by sciamanozx
same problem, any idea?

 43 
 on: Monday 03 December 2018, 07:25:16 pm 
Started by Kajowas - Last post by Dark-Vex
If I try to boot EFW with the usb modem plugged, EFW hangs at boot... (I didn't check the screen messages because at the moment I have no monitor connected)

This is because the 4G USB Stick is usually recognized as an usb storage or cdrom. So you had to change the boot order for this issue.
About the modem could you please login into SSH and run the following three commands and then paste here the output:

dmesg
ifconfig -a
lsusb

 44 
 on: Thursday 29 November 2018, 12:14:32 am 
Started by Kajowas - Last post by Kajowas
In addition I have to say that I tried plugging the usb when efw is already on and the usb led turns on but no modem found.
If I try to boot EFW with the usb modem plugged, EFW hangs at boot... (I didn't check the screen messages because at the moment I have no monitor connected)

 45 
 on: Thursday 29 November 2018, 12:10:37 am 
Started by Kajowas - Last post by Kajowas
Hello,
I tried to create a new uplink using a 4G USB modem, actually it's a huawey e3372 usb key.

But EFW doesn't find any modem in the uplink configuration page. Does anybody has any hints to give me to make it working?

Thanks!

 46 
 on: Wednesday 28 November 2018, 09:02:43 pm 
Started by mmiat - Last post by mmiat
I've seen source code on sourceforge, where I can find howto guide ?

 47 
 on: Wednesday 14 November 2018, 10:05:56 pm 
Started by olaf_d - Last post by Dark-Vex
If you are an enterprise user with a valid maintenance open a ticket with the Endian support on https://help.endian.com

 48 
 on: Wednesday 14 November 2018, 07:21:35 am 
Started by olaf_d - Last post by olaf_d
Hello,

I have the following problem:

Up to now 3 users have been created on the UTM25 Mini and were able to establish a VPN connection from their Windows 7/10 computers at any time.

Suddenly, a user could no longer log in with the note in the client log:

AUTH: Received control message: AUTH_FAILED

Mon Nov 12 20:15:44 2018 us=725000 TCP/UDP: Closing socket

Mon Nov 12 20:15:44 2018 us=725000 SIGUSR1[soft,auth-failure] received, process restarting

Mon Nov 12 20:15:44 2018 us=725000 MANAGEMENT: >STATE:1542050144,RECONNECTING,auth-failure,,,,,

Mon Nov 12 20:15:44 2018 us=725000 Restart pause, 5 second(s)

Mon Nov 12 20:15:51 2018 us=729936 MANAGEMENT: Client disconnected

Mon Nov 12 20:15:51 2018 us=729936 ERROR: could not read Auth username/password/ok/string from management interface

Mon Nov 12 20:15:51 2018 us=729936 Exiting due to fatal error

The server has the following message:

Nov 12 20:15:44    local     peer info: IV_GUI_VER=OpenVPN_GUI_11
Nov 12 20:15:44    local     WARNING: Failed running command (--auth-user-pass-verify): external program exited with error status: 1
Nov 12 20:15:44    local     TLS Auth Error: Auth Username/Password verification failed for peer

Even several newly created users could not log in with exactly the same messages.

On the client side, Openvpn + GUI is used


I turned the internet on the left but the few tips I found were so far without result.


Maybe someone of you has an idea.


Thanks in advance.

Olaf

 49 
 on: Tuesday 30 October 2018, 09:55:03 pm 
Started by mmiat - Last post by mmiat
I'd like to install mc and apcupsd on my endian 3.2.5
do you know if is it possible in some way? can i Install make, gcc, etc.?
or create binary in some distro and then move to endian ?

 50 
 on: Tuesday 23 October 2018, 08:36:37 pm 
Started by Kajowas - Last post by Kajowas
Ok. small update.
Today I tried without the "f" option, but only with 'd'. It worked.
(Only with "debug" mode and not "forced" mode)

I tried two times and found that it downloads the file only if it has changed from the previous download, so the second trial was correctly unsuccesful. (No changes in the remote list).

I don't know when anacron daily triggers the download command, but I guess it will be after 24h from the previous command. So I will check again tomorrow at this time or so.

Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10
Page created in 0.077 seconds with 15 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com