Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Saturday 21 September 2019, 06:46:10 pm

Login with username, password and session length

Visit the official Endian Community Mailinglist  HERE
13946 Posts in 4247 Topics by 5984 Members
Latest Member: neofilo
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  EFW SMTP, HTTP, SIP, FTP Proxy Support
| | |-+  EFW 2.3 rc1 Authentication with Windows AD
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: EFW 2.3 rc1 Authentication with Windows AD  (Read 5876 times)
NinNin
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 24


« on: Saturday 24 October 2009, 09:04:46 pm »

Hi,
I have problem about EFW 2.3 rc1 authentication with W2k3 Active Directory. I have ever do it successful with EFW 2.2 rc2, rc3 and 2.2 stable. but on this version 2.3 rc1, it's not success. The error always show '500 Internal error : The server encoutered an unexpected condition with prevented it from fulfilling the request.'. Anybody can suggest me pls.

1. Authen with W2k3 AD
http://www.uppicweb.com/show.php?id=fa753888bca9e49a0701892830101af9

2. Join AD
http://www.uppicweb.com/show.php?id=504975c0c2ae17e49cf956197f5e973c

3. Error 500
http://www.uppicweb.com/show.php?id=17cd5c0c826d60f974317a29d704e167

I already add my host (W2k3 AD) in "Network -> Edit hosts".
Logged
mrkroket
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 495


« Reply #1 on: Sunday 25 October 2009, 04:11:39 am »

The same error on two different machines (Phenom 4GB RAM and virtualized one).
I think its a big bug, or maybe that part is not finished.

In fact while I was trying to get Auth with AD, the whole Squid gets broken. On console command run the restart squid script and see if it reloads correctly. The GUI lied to me about the squid status.
Run restartsquid.py -f -d. Should end with 3 or 4 [ OK ]
Logged
imrandanish1
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 4


« Reply #2 on: Thursday 29 October 2009, 06:42:09 pm »

Hi,
I have problem about EFW 2.3 rc1 authentication with W2k3 Active Directory. I have ever do it successful with EFW 2.2 rc2, rc3 and 2.2 stable. but on this version 2.3 rc1, it's not success. The error always show '500 Internal error : The server encoutered an unexpected condition with prevented it from fulfilling the request.'. Anybody can suggest me pls.

1. Authen with W2k3 AD
http://www.uppicweb.com/show.php?id=fa753888bca9e49a0701892830101af9

2. Join AD
http://www.uppicweb.com/show.php?id=504975c0c2ae17e49cf956197f5e973c

3. Error 500
http://www.uppicweb.com/show.php?id=17cd5c0c826d60f974317a29d704e167

I already add my host (W2k3 AD) in "Network -> Edit hosts".


Hi,

I am also having the same problem, i already did this with 2.2 now i m trying on 2.3.0 it displays

"Failed to join domain: failed to find DC for domain ENDIAN PROXY SERVER"
Tell me what to do.
Logged
ges35
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


« Reply #3 on: Friday 30 October 2009, 02:02:59 am »

The matter is that web the interface does not make change to configuration files, in particular etc/samba/smb.conf
If it configure through putty that efw is entered in AD without problems, but all the same further endian does not see domain groups and users.

If who knows what to do prompt, and I as will look that here read a forum more and more instead of respond.
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.053 seconds with 19 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com