Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Monday 08 March 2021, 08:59:00 am

Login with username, password and session length

Get the new Updates directly from Endian  HERE
14080 Posts in 4290 Topics by 6173 Members
Latest Member: joehalks
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  Installation Support
| | |-+  No network (eth) devices.
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: No network (eth) devices.  (Read 4722 times)
harrgo
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 1


« on: Saturday 02 August 2014, 05:21:33 pm »

Have just installed EFW 3.0 on a computer using a Gigabyte H97N-WiFi motherboard (H97 chipset from Intel)
When I run LSPCI all devices are UNKNOWN
If I enter ifconfig all the network devices are br device not eth devices.
I can get the devices detect in LSPCI by transferring most recent pci.ids but that doesn't seem to fix anything.
Can anyone advise what I need to do next? Some more steps in installing the Network drivers?
Logged
mmiat
Sr. Member
****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 236


WWW
« Reply #1 on: Wednesday 06 August 2014, 08:27:30 pm »

you need to compile it, I think, but I don't know how
you need to find the network adapter model in gigabyte's web site, and then search sources or binaries you can install in Endian
Logged

---------------------
IT Consultant
www.fsw.it
Hardware & Software
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.062 seconds with 19 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com