Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Saturday 17 November 2018, 02:25:09 pm

Login with username, password and session length

Download the latest community FREE version  HERE
13842 Posts in 4211 Topics by 5933 Members
Latest Member: RobertLok
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  Installation Support
| | |-+  [DOWNLOAD] EFW Community 3.0 + Hyper-V
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: 1 [2] 3 Go Down Print
Author Topic: [DOWNLOAD] EFW Community 3.0 + Hyper-V  (Read 33468 times)
sota
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #15 on: Monday 09 February 2015, 12:14:30 am »

Hi Timmeh,

The problem only arises if I reboot from within Endian, othterwise it works fine so it's not a major issue.
I had missed the link to @50chickens post, so I may try a newer kernel with his instructions to see how it works.

Thanks,

Pat
Logged
ppelleg
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #16 on: Tuesday 17 February 2015, 12:42:44 pm »

Hello!

You can download the 7Z archived file here:


Please respond to say thank you, so I know to release updates.


Exactly what I'm looking for... no Linux experienced... :-(

Thank You a lot... and more if You may send me the password Cheesy

Pino
Logged
patochebdx
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #17 on: Wednesday 18 February 2015, 04:15:56 pm »

Hello thank you for your ISO could you send me the password please...

Bye ...  Wink
Logged
sota
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 14


« Reply #18 on: Wednesday 18 February 2015, 11:22:53 pm »

I believe the password is timmeh or perhaps Timmeh.
Logged
xeon_1
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #19 on: Sunday 01 March 2015, 09:46:44 pm »

thank you for providing an vhd
Currently downloading to test it
Logged
lolotiti06
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #20 on: Sunday 22 March 2015, 09:14:10 pm »

Hi,

I have downloaded and installed your version.
This works great except one important thing. I am not able to turn on the proxy (either transparent or non-transparent)

When I turn it on, it just stops web access (transparent). When this is set to non-transparent browser states it cannot connect to the proxy.

Any idea ?

Thanks in adavance
Logged
lolotiti06
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #21 on: Sunday 22 March 2015, 10:52:04 pm »

My configuration is extremely simple

clients --- 192.168.0.254 Endian static IP --- bridge --- internet

Hi,

I have downloaded and installed your version.
This works great except one important thing. I am not able to turn on the proxy (either transparent or non-transparent)

When I turn it on, it just stops web access (transparent). When this is set to non-transparent browser states it cannot connect to the proxy.

Any idea ?

Thanks in adavance
Logged
swoopy
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #22 on: Tuesday 24 March 2015, 10:55:26 pm »

Hi,

first of all thank you very much for your vhd. I was looking quite often for a hyper-v-solution but found nothing.
When I want to start endian, everything is working find, but endian can not find the second nic. It allways shows <eth0>.
To my maschine I added two nics for green and red. Not legacy.
Do you have a solution for that?

best reagrds
Logged
Timmeh
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 32


« Reply #23 on: Monday 13 April 2015, 07:21:42 pm »

Hi,

first of all thank you very much for your vhd. I was looking quite often for a hyper-v-solution but found nothing.
When I want to start endian, everything is working find, but endian can not find the second nic. It allways shows <eth0>.
To my maschine I added two nics for green and red. Not legacy.
Do you have a solution for that?

best reagrds



Try factory reset the VHD when you have it setup... So that it re-detects your network adapters
Logged
Timmeh
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 32


« Reply #24 on: Monday 13 April 2015, 07:22:58 pm »

I think this may be a bug within Endian, according to the changelog of the new version a similar issue to this is now resolved.


My configuration is extremely simple

clients --- 192.168.0.254 Endian static IP --- bridge --- internet

Hi,

I have downloaded and installed your version.
This works great except one important thing. I am not able to turn on the proxy (either transparent or non-transparent)

When I turn it on, it just stops web access (transparent). When this is set to non-transparent browser states it cannot connect to the proxy.

Any idea ?

Thanks in adavance
Logged
chipbr
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #25 on: Tuesday 12 May 2015, 02:51:53 am »

hi everybody.

i've downloaded the VM and it works great, no more latency and ping problems because it fully support Hyper-V NICs

however, I also cannot start squid proxy. It simple don't work.
Already tried to reset factory settings twice.

Anybody got it to run? I saw a reply above stating this is a endian bug and was fixed... if so,how to upgrade the version?
Logged
pjakpatryk
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 1


« Reply #26 on: Wednesday 20 May 2015, 06:52:39 am »

Do anyone know a way to install it with legacy network adapters (fresh install) and than add/replace kernel with version supporting hyper-v new/regular network adapters? There is a new beta 3.0.5, I'd like to have fresh installation of it + the right kernel.
Logged
swoopy
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #27 on: Wednesday 20 May 2015, 06:58:56 pm »

Hi,

first of all thank you very much for your vhd. I was looking quite often for a hyper-v-solution but found nothing.
When I want to start endian, everything is working find, but endian can not find the second nic. It allways shows <eth0>.
To my maschine I added two nics for green and red. Not legacy.
Do you have a solution for that?

best reagrds


Try factory reset the VHD when you have it setup... So that it re-detects your network adapters

Hi,
I downloaded it again, mounted the vhd and it worked for the first time. I saw all the connected nics. But after reboot of the VM I got the same problem again. There is always one nic less than connected. Reset, reboot or migration to another hyper-v did not solve the problem. Do you have a solution?

Best regards
Christian
Logged
philippecampos
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #28 on: Friday 14 August 2015, 08:19:45 am »

Dear,

I am Brazilian and not field the English language.

I could make the proxy function normally, with and without authentication in AD.

My version is the 3.0.5beta1, updated via efw-upgrade -s, but it was not what made it work.

Following procedure:

1. Repository Endian (updates.endian.org/3.0.5-beta1/pool/) downloaded the packages:

squid-3.4.9-7.endian34.i586.rpm
efw-proxy-3.0.47-2.endian17.noarch.rpm

***You can search for these files according to your version of Endian, just browse the folders repository.***

I could not download the packages directly on Endian, always I gave error first downloaded on my desktop and moved to the server using WinSCP.

2. Before it is necessary to delete a folder squid not to give error during install the new packages:

rm -rf /usr/share/squid/errors/sr *

3. I installed both using the command:

rpm -Uvh squid-3.4.9-7.endian34.i586.rpm
rpm -Uvh efw-proxy-3.0.47-2.endian17.noarch.rpm

4. Restart the Endian

5. Enable Proxy

6. Smile  Grin
Logged
philippecampos
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #29 on: Friday 14 August 2015, 09:05:36 am »

UPDATED

Dear,

I am Brazilian and not field the English language.

I could make the proxy function normally, with and without authentication in AD.

My version is the 3.0.5beta1, updated via efw-upgrade -s, but it was not what made it work.

Following procedure:

Repository Endian

*My version (updates.endian.org/3.0.5-beta1/pool/)

User: user used to upgrade the endian
Password: community

1. Repository Endian downloaded the packages:

squid-3.4.9-7.endian34.i586.rpm
efw-proxy-3.0.47-2.endian17.noarch.rpm

***You can search for these files according to your version of Endian, just browse the folders repository.***

I could not download the packages directly on Endian, always I gave error first downloaded on my desktop and moved to the server using WinSCP.

2. Before it is necessary to delete a folder squid not to give error during install the new packages:

rm -rf /usr/share/squid/errors/sr*

3. I installed both using the command:

rpm -Uvh squid-3.4.9-7.endian34.i586.rpm
rpm -Uvh efw-proxy-3.0.47-2.endian17.noarch.rpm

4. Restart the Endian

5. Enable Proxy

6. Smile  Grin
Logged
Pages: 1 [2] 3 Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.125 seconds with 18 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com