Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Tuesday 16 July 2019, 10:30:41 am

Login with username, password and session length

The Latest Endian Firewall is now available for download HERE
13927 Posts in 4238 Topics by 5957 Members
Latest Member: shamash
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  General Support
| | |-+  UPS Supported?
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: UPS Supported?  (Read 7837 times)
blobbi
Full Member
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 88


« on: Wednesday 09 January 2008, 06:07:42 pm »

Hello,
my question today is.How can i connect a USP to my Endian Software Router?
So if a Power outage comes that Endian still works an if the Battery is LOW that de Router is "shutting down"

Does hab anyone some tips or howtos for me ?

Sorry about by bad english
greetings from Germany
Frank


Something forgotten: The OS where Endian work is this freebsd ?
Logged

german speaking Endian Community Forum at https://www.efw-forum.de
devorem
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 12


« Reply #1 on: Monday 18 February 2008, 05:30:19 am »

Igor Mikolic-Torreira has an RPM for apcupsd for Endian posted here:
http://alumnus.caltech.edu/~igormt/endian/extras.html
Logged
lightenup
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 11


« Reply #2 on: Monday 31 August 2009, 04:03:30 am »

I just wanted to report that the apcupsd addon works fine with Endian v2.2 you can find it at its new location here:

http://endian.mcabig.net/files/apcupsd-3.14.1-endian1.src.rpm
Logged
mmiat
Sr. Member
****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 236


WWW
« Reply #3 on: Wednesday 03 September 2014, 07:45:16 pm »

no more available
I found it here. http://bugs.endian.com/file_download.php?file_id=94&type=bug
Logged

---------------------
IT Consultant
www.fsw.it
Hardware & Software
mmiat
Sr. Member
****
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 236


WWW
« Reply #4 on: Monday 09 January 2017, 09:43:30 pm »

has someone tested with endian 3.2.2 ?
Logged

---------------------
IT Consultant
www.fsw.it
Hardware & Software
blobbi
Full Member
***
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 88


« Reply #5 on: Wednesday 11 January 2017, 01:25:38 am »

nope.
but i use a plink Script
on a management server i run that script after all Systems are Shutdown
then plink connects to Endian Firewall and does a shutdown.

Other Options not possible,
no UPS support Sad
Logged

german speaking Endian Community Forum at https://www.efw-forum.de
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.06 seconds with 19 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com