Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Wednesday 21 August 2019, 12:24:51 am

Login with username, password and session length

The Latest Endian Firewall is now available for download HERE
13938 Posts in 4243 Topics by 5974 Members
Latest Member: maironmendes
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  Hardware Support
| | |-+  SiS190 Card not working
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: SiS190 Card not working  (Read 4152 times)
pigdog
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« on: Wednesday 12 August 2009, 12:38:14 am »

Good day all,

Well now I feel like a total idiot. I have a system with 3x network cards:

lspci | grep net
00:04.0 Ethernet controller: Silicon Integrated Systems [SiS] 190 Gigabit Ethernet Adapter (rev 01)
00:0a.0 Ethernet controller: VIA Technologies, Inc. VT6105 [Rhine-III] (rev 8b)
00:0d.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)

lsmod | grep mii
mii                     9728  4 sis190,8139cp,8139too,via_rhine

so it would appear that the firewall is detecting all my NICs, however when I run ifconfig -a i get the following:

 ifconfig -a
br0       Link encap:Ethernet  HWaddr 00:22:B0:DE:EA:17
          inet addr:x.x.x.x  Bcast:x.x.x.x  Mask:x.x.x.x
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:8066 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:2212 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0
          RX bytes:550519 (537.6 KiB)  TX bytes:549058 (536.1 KiB)

eth0      Link encap:Ethernet  HWaddr 00:22:B0:DE:EA:17
          UP BROADCAST RUNNING PROMISC MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:8131 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:2227 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000
          RX bytes:673194 (657.4 KiB)  TX bytes:550848 (537.9 KiB)
          Interrupt:16 Base address:0xc800

eth1      Link encap:Ethernet  HWaddr 00:50:BF:27:5E:15
          UP BROADCAST MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000
          RX bytes:0 (0.0 b)  TX bytes:0 (0.0 b)
          Interrupt:17 Base address:0x400

lo        Link encap:Local Loopback
          inet addr:127.0.0.1  Mask:255.0.0.0
          inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
          UP LOOPBACK RUNNING  MTU:16436  Metric:1
          RX packets:128 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:128 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0
          RX bytes:9344 (9.1 KiB)  TX bytes:9344 (9.1 KiB)

I need to try and figure out how to get the system to display the sis card as I need 3 cards as I want RED,GREEN,BLUE config for the firewall and since the board has no more free PCI slots I am forced to use the onboard sis card.

I really appreciate the help

Thanks
Logged
pigdog
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #1 on: Saturday 15 August 2009, 05:56:33 pm »

It seems there is a problem with these cards and linux in general so I will have to make some other plane  Embarrassed
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.034 seconds with 18 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com