Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Wednesday 30 November 2022, 12:35:26 pm

Login with username, password and session length

The Latest Endian Firewall is now available for download HERE
14186 Posts in 4342 Topics by 6351 Members
Latest Member: edwardre
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  EFW SMTP, HTTP, SIP, FTP Proxy Support
| | |-+  ISSUU not working well on Endian 2.5.1
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: ISSUU not working well on Endian 2.5.1  (Read 5680 times)
Spewk
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« on: Wednesday 06 November 2013, 08:25:18 am »

Hi all!
i'm daniele, a newbie of the forum...but not of endian firewall Smiley

i've been experiencing a strange problem in the last days on an Endian Community 2.5.1 installation:

If i open an ISSUU magazine with IE 7-8/Opera/Firefox/Chrome (yeah, i've tested them all!!) everything works fine
If i open the same magazine with IE 9-10 it will open after 5-6 minutes
If i put IE 9-10 into IE 8 document mode, everything works great
If i use IE 9-10 without Flash player installed (ISSUU beta, html5 version maybe??), everything works great

My installation is:
Endian firewall Community 2.5.1 (i've tested this bug even with 2.5.2 and 2.4.0)
2 vCPU
4 gb RAM
AD authentication

on squid, i've put every website used by issuu onto a special list that are not scanned by antivirus, don't require authentication and don't pass through Dansguardian...but...it still doesn't work

if u need them, i have 2 logs. one using ie8 and another one using ie9. no blocked sites (except for facebook, but that's not the problem)

IE 9 seems to stop after loading the SWF used to show the magazines, and then it continues again after 4-5 minutes
IE8 and "the good ones" continue downloading the magazines via amazonaws servers

please help me, i'm getting very mad with this problem, i can't figure out where's the clue!!!

thank you!

Daniele
Logged
Spewk
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #1 on: Monday 11 November 2013, 01:48:52 am »

Nobody has the same problem? Sad
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.038 seconds with 19 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com