Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Sunday 22 September 2019, 05:20:09 am

Login with username, password and session length

Get the new Updates directly from Endian  HERE
13946 Posts in 4247 Topics by 5984 Members
Latest Member: neofilo
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  EFW SMTP, HTTP, SIP, FTP Proxy Support
| | |-+  Can't get POP to work
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Can't get POP to work  (Read 2795 times)
bdmeyer
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 12


« on: Thursday 14 August 2008, 08:52:46 am »

I don't seem to be able to connect to my pop server which is behind orange.

from green I can telnet to the public ip of my mail server on port 110.

from green I can telnet to  the private ip of the mail server as it is behind orange.

when I nmap the public name of the mail server It shows all ports I am interested in having open, as 'open' except pop3, which is listed as 'filtered.'

I have created at ip forwarding rule exactly the same as my rule for http and smtp (except for port 110 of course)

Is their something special about pop3, that I need to set up on endian so I can reach my mail server on port 110?

I have tried enabling, and disabling pop3 proxy, and various other things, but my nmap results never seem to change, hence, I can never telnet to the machine via pulic or private ip on port 110. I have no problem telnetting to the machine via port 25. (which nmap lists as open)

Thanks for any hints.

--Bruce D. Meyer
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.025 seconds with 18 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com