Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Friday 23 August 2019, 02:06:36 am

Login with username, password and session length

The Latest Endian Firewall is now available for download HERE
13939 Posts in 4244 Topics by 5974 Members
Latest Member: maironmendes
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  EFW SMTP, HTTP, SIP, FTP Proxy Support
| | |-+  Endian 3.0 proxy access policy not working?
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Endian 3.0 proxy access policy not working?  (Read 7002 times)
davevo
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 4


« on: Thursday 17 July 2014, 12:01:09 am »

Hi all,

Like my previous thread, I've upgraded from Endian 2.5.1 to 3.0 and now the access policies don't work.

On 2.5.1 - I had it authenticating with AD - working perfectly fine.
On 3.0 - I have it authenticated with AD and joined the domain. I can see users fine, but I can't get policies to work with them. Nor can I get a blanket cover policy without user authentication (ie: user - disabled). It will still allow pages to through, even though I've blanket covered them in the profile and denied them in the access policy.

Any thoughts?
Logged
kevinb
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #1 on: Tuesday 22 July 2014, 06:19:20 am »

I too am having trouble but in a different sense.

I have authentication configured against a LDAP server. I can see the uses and groups in the EFW pull down menus.

However when a user is prompted for a name and password the page is always denied.

Is there a bug in the code that performs the authentication?

Where can I look to find any any info? The logs are pretty bare about this.

Thanks,

Kevin
Logged
Di4bLo
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 39


« Reply #2 on: Sunday 24 August 2014, 08:07:41 am »

Same problem kevinb.
With authentication I can't see any website: access denied.
Logged
Di4bLo
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 39


« Reply #3 on: Friday 05 September 2014, 05:30:35 pm »

After some changes now works well with Internet Explorer 11 and Windows 7, not on FF or Chrome.
It's soooooo weird.

Logged
kevinb
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 3


« Reply #4 on: Tuesday 09 September 2014, 05:29:37 am »

What changes Di4bLo?
Logged
Di4bLo
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 39


« Reply #5 on: Monday 29 September 2014, 06:39:11 pm »

Unfortunately I can't tell you mate.
I was following up some procedures to try to fix the problem and I realize it was working on IE11.
Now it seems that it works only if clients are joined to the domain.
I can't understand why it doesn't work and more than this I can't believe nobody can fix it (considering it was good on the previous version).

 Huh Huh Huh Huh Huh
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.063 seconds with 18 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com