Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Thursday 21 January 2021, 12:43:42 pm

Login with username, password and session length

Download the latest community FREE version  HERE
14072 Posts in 4287 Topics by 6157 Members
Latest Member: myeniad@ybu.edu.tr
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  Installation Support
| | |-+  DL60 Gen9 Endian 2.5.2 No Gateway?
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: DL60 Gen9 Endian 2.5.2 No Gateway?  (Read 3380 times)
murphyk
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« on: Friday 06 February 2015, 06:12:03 am »

Hello,

I'm trying to install Endian Firewall version 2.5.2 on a DL60 Gen9. I've got the onboard shared iLO port enabled as well as cables plugged into both ports.

When installing from disc, I have to use the DL60 in Legacy Bios Mode, I do not think EFW supports UEFI...I am able to successfully boot and install, although it only prompts me for green interface IP.

Upon reboot, I cannot access the WebGUI.

From another local machine, I cannot ping the Green IP, but I can still access iLO, so the network is working.

From the new installation, I can ping the Green IP, but nothing else on LAN.

Any thoughts on how to fix this?

Logged
murphyk
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 2


« Reply #1 on: Saturday 07 February 2015, 05:37:41 am »

Solved...needed drivers for the Intel interface.

jira. endian. com /browse/ CORE-629
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.047 seconds with 18 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com