Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Wednesday 05 October 2022, 01:09:10 am

Login with username, password and session length

Visit the official Endian Community Mailinglist  HERE
14179 Posts in 4338 Topics by 6337 Members
Latest Member: rafadevera
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  EFW SMTP, HTTP, SIP, FTP Proxy Support
| | |-+  2.5.1 SMTP Proxy OFF will not Switch on.
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: 2.5.1 SMTP Proxy OFF will not Switch on.  (Read 6359 times)
Ollie
Jr. Member
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3


« on: Sunday 17 June 2012, 08:20:10 am »

Having a slight issue with getting the mail to flow through the box.

Have set-up the SMTP Proxy as normal, but mail is not flowing.

DASHBOARD reports SMTP Proxy as OFF.

Proxy - SMTP proxy:
Configuration
Enable SMTP Proxy - Green
GREEN & ORANGE set to transparent mode, RED set to active.
Incoming Domains
these have been added
Advanced
Mail Server Settings
added the SMTP HELO name even tried putting the RED IP address to see if that would help.
What I would like to do is to jump down to the command prompt and try manually stopping and starting the service, but I don't know the commands  Smiley

I have re-installed a number of times.

One issue that I have when installing is that it reports that it is unable to eject the CD rom when it has finished.

I re-installed 2.4.1 and it doesn't have a problem with this.

Hopefully someone can help I would like to get 2.5.1 up and running properly.

Many Thanks.
Logged

To have what you haven't got
You have to do what you haven't done.
Ollie
Jr. Member
*
Offline Offline

Gender: Male
Posts: 3


« Reply #1 on: Sunday 17 June 2012, 10:06:15 am »

Just installed again on an IDE hard drive, same issue.
I note that under STATUS the Mail queue shows "The SMTP proxy is currently disabled. Therefore no information is available"
Logged

To have what you haven't got
You have to do what you haven't done.
speccompsol
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 44


« Reply #2 on: Thursday 21 June 2012, 10:32:30 am »

Double check that antivirus update has been run and has definition files along with sa-update from console.  SMTP proxy does not start unless spamassassin rules have been downloaded (are not installed with initial system install).  Restart smtp proxy afterward.
Logged
kashifmax
Sr. Member
****
Offline Offline

Gender: Female
Posts: 108


« Reply #3 on: Thursday 21 June 2012, 06:39:26 pm »

Try this command /usr/local/bin/restartsmtpscan. I haven't tried it but might be working Huh

I checked it through /home/httpd/cgi-bin/smtpconfig.cgi. You can also see :-)
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.059 seconds with 19 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com