Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
Thursday 11 August 2022, 08:47:47 am

Login with username, password and session length

Download the latest community FREE version  HERE
14173 Posts in 4334 Topics by 6325 Members
Latest Member: edegiobbi
Search:     Advanced search
+  EFW Support
|-+  Support
| |-+  EFW SMTP, HTTP, SIP, FTP Proxy Support
| | |-+  ACL is used but there is no HTTP reply -- not matching
0 Members and 0 Guests are viewing this topic. « previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: ACL is used but there is no HTTP reply -- not matching  (Read 5930 times)
Ajeris
Jr. Member
*
Offline Offline

Posts: 4


« on: Thursday 11 February 2016, 03:54:08 pm »

Hello, ! on efw 3.0 file cache.log filled with errors :
2016/02/11 10:22:59 kid1| ACL::checklistMatches WARNING: 'using_mimetype_rule6' ACL is used but there is no HTTP reply -- not matching.
2016/02/11 10:22:59 kid1| ACL::checklistMatches WARNING: 'using_mimetype_rule7' ACL is used but there is no HTTP reply -- not matching.
2016/02/11 10:22:59 kid1| ACL::checklistMatches WARNING: 'using_mimetype_rule8' ACL is used but there is no HTTP reply -- not matching.
these policies cut audio and video flash content tell me how to remove errors and filling the log file?
Logged
mrkroket
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 495


« Reply #1 on: Friday 12 February 2016, 06:05:56 am »

I just disabled cache.log, on files /etc/squid/squid.conf.tmpl

Search on line no about 156:
cache_log /var/log/squid/cache.log
and change to
cache_log /dev/null
Logged
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »
Jump to:  

Page created in 0.046 seconds with 18 queries.
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media Design by 7dana.com